Facebook
Pinterest
Youtube
Blogger
logo

Keresés


Kiadó apartmanok Weboldal
Horvátországi magánapartmanok egyenesen a tulajdonostól

Menü

Ügyfélszolgálat
H-V: 09-18
+36/70/230-1290
+36/70/945-3401
info@croatic.hu

Booking.com
 

 

Vir szigete: az örök napfény birodalma

A tökéletes nyaralás valahogy a következőképpen fest: vakító fehér sziklákkal szegélyezett tengerpart, ahol a forró, sárga homokba süpped a lábunk, miközben a parton sétálva az azúr kék tenger sós illata frissíti fel a levegőt. Ez a hely létezik!


A következő nyár úticélja legyen Horvátország! Vir szigetére legalább egyszer az életben el kell látogatni, hogy megtapasztalhassa a romantikázásra csábító, különleges kis öblökkel és homokos strandokkal szabdalt dalmát szigetvilág ékkövének egyedi hangulatát.


Vir szigetén a nyaralás csokornyi lehetőséget nyújt a tökéletes és zavartalan kikapcsolódásra. Az aktív pihenés hívei bebarangolhatják a pici sziget vadregényes lankáit vagy szörfözhetnek, vitorlázhatnak és búvárkodhatnak is a kristálytiszta tengermélyben, de a gondtalan heverészés és a strandolás is felfér a listára. Egyes strandokon gyógyhatású iszap is található, ami a reumával küzdők fájdalmait enyhíti.


Foglaljon idejében szállást horvátországi apartmanjaink egyikében és élje át a tökéletes nyaralást!

 

 

 

                Apartman.lap.hu | Horvatorszag.lap.hu | Hotel.lap.hu


Figyelem

Figyelem!

This is an animated dialog which is useful for displaying information. The dialog window can be moved, resized and closed with the 'x' icon.